Vesti

Lepo vreme kao uslov za pripreme i prve takmičarske zadatke

Kao sport koji u značajnoj meri zavisi od vremena koje nam se pruža, možete zamisliti zadovoljstvo usled jačeg sunčevog dejstva. Kao posledica toga, izlasci na vodu i treninzi na Savi ovih dana postali su mnogo češći, duži i prijatniji, i samo možemo da se nadamo da će tako biti i u narednom periodu.

Prolećno toplije vreme je došlo u poslednjem trenutku kada su naši najmlađi takmičari u pitanju, odnosno članovi mini kajak tima, kako bi se što bolje pripremili za tako dugo iščekivani prvi takmičarski izazov u ovoj godini. Njega će imati u 10. aprila u Borči za kada je zakazano 1. kolo Mini kajak lige Beograda i klupska regata BSK Borča 2022., a u organizaciji istoimenog kluba i Kajakaškog saveza Beograda.

Stariji članovi će malo duže čekati na prva svoja zvanična takmičenja. Vikend posle pomenutog, tačnije u subotu, 16. aprila, u Bačkoj Palanci će se održati Prvenstvo Srbije na 5.000 metara. Ono što većina mnogo više priželjkuje i za šta se forme tempiraju održaće se za nešto više od mesec dana. U pitanju je naravno prvo nacionalno izborno takmičenje koje po običaju predstavlja Kup Srbije, koji će se održati u periodu od 28. do 30. aprila u Beogradu.

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0