Vesti

Zahuktava se sezona – Otvoreno prvenstvo Vojvodine kao početna tačka niza

Usled takmičarskih obaveza u naredna dva meseca slobodni vikendi biće nezamisliv pojam za naše takmičare i naravno njihove trenere, jer ulazimo u onaj deo sezone koji je najaktivniji za klubove. Niz domaćih takmičenja započinjemo iz Bačke Palanke, gde će se sutra, pa zaključno sa nedeljom, održati Otvoreno prvenstvo Vojvodine, a u organizaciji Kajakaškog saveza Vojvodine i Tarketa.

Procenom našeg stručnog kadra na popularnoj Tikvari pre svega će se nadmetati pioniri, kao takmičari kojima su u ovom trenutku trke najneophodnije. Iz tog razloga oni će se nadmetati i sa svojim uzrastom, ali i sa starijima, tj. kadetima. I pomenuti stručni deo kluba imaće izlazak na stazu u ulozi takmičara, jer će dvoje naših marljivih trenera, Uroš Pavlović i Sara Jovanović, veslati u sve popularnijoj disciplini SUP (veslanje na dasci u stojećem stavu). Njima će se u seniorskoj konkurenciji pridružiti i jedan od rekreativaca pri našem klubu, Veljko Janković.

Inače, u Bačkoj Palanci ćemo reći zbogom ovom paklenu nizu, jer će se ovde krajem avgusta održati i Ekipno i pojedinačno prvenstvo Srbije.

0 0 0 0 0