Vesti

U subotu kraj liga mlađih kategorija

Drugu godinu zaredom četvrto, ujedno i poslednje kolo liga mlađih kategorija, održaće se ove subote u Zabrežju. U dve najmlađe – Mini i Pionirskoj ligi, naše ekipe se kotiraju na visokom drugom mestu i, po svemu sudeći, taj plasman ćemo verovatno sutra samo potvrditi, jer su bodovne razlike, u oba pravca, značajne.

Sa druge strane, kadeti i mlađi junori zauzimaju peto mesto u prvoj godini Lige olimpijskih nada. Ekipni plasman je pretrpeo usled nekompletnih nastupa, što će i sada biti slučaj obzirom da su takmičari imali dosta naporan prethodni vikend u okviru Izborne kontrole. No, naše zadovoljstvo leži u tome da su pojedinačni nastupi svih koji su u dosadašnja tri kola veslali u velikoj većini bili na očekivanom nivou.

Želimo našim takmičarima da se lepo provedu, jer u dobre rezultate ni ne sumnjamo! Domaćin takmičenja je istoimeni klub. Naredno klupsko takmičenje zakazano je za 13. avgust, a ono će izvući naše najmlađe takmičare na vodu, na jezero Tikvaru u Bačkoj Palanci, jer je u pitanju Prvenstvo Srbije u mini kajaku.

 

0 0 0 0 0 0