Vesti

Subotić i Lagundžić aktivni tokom prvog dana Svetskog kupa u Segedinu

Prvi Svetski kup počinje sutra, i već tokom prvog dana obojica šabačkih momaka u kajakaškom timu Srbije, Branko Lagundžić i Mihailo Subotić, izaći će na stazu. Branko će K-1 na 500 veslati sat vremena i 10 minuta nakon starta prve trke, odnosno u 10.10. Jednosed na 1.000 metara predviđen je u poslepodnevnom programu, a Mihailo će se naći u šestoj kvalifikacionoj trci koja počinje u 16 časova i 51 minut.

Nadamo se dobrim početnim rezultatima i da ćemo imati priliku da Zorkaše gledamo i u završnici takmičenja. Ako se to i desi, Bane bi ponovo seo u čamac u petak kada bi se sve trke, polufinalne i finalne, privele kraju, dok bi Mihailo polufinale takođe veslao u petak, da bi odluka o konačnim plasmanima pala u subotu.

Svetski kup će trajati četiri dana - od 11. do 14. maja, i završava se u poslepodnevnim nedeljnim časovima. Takođe, sa reprezentacijom je i Uroš Pavlović, ali naravno kao deo stručnog štaba.

Satnicu, kasnije i rezultate, možete pogledati OVDE. Želimo sreću našim momcima, kao i celom timu Srbije koji u Mađarskoj broji ukupno 18 takmičara!

FOTO: ICF
0 0 0 0 0 0 0