Vesti

KK Zorka vicešampion Mini kajak lige Srbije i Pionirske lige Srbije

Završena je Mini kajak liga Srbije i Pionirska liga Srbije. Posle četiri održana kola, KK Zorka je zauzeo 2. mesto u generalnom plasmanu u oba takmičenja. I dok su naši najmlađi takmičari od 1. kola čvrsto držali drugu poziciju, pioniri su uspeli da u poslednjem kolu lige dođu do 2. mesta u generalnom plasmanu, koje dele sa ekipom iz Bezdana.

Podsećanja radi naš klub je 2016. godine  bio po prvi put u svojoj istoriji pobednik Mini kajak lige Srbije, skinuvš sa trona do tada neprikosloveni Tarket iz Bačke Palanke. Isti uspeh je ponovio i 2017. Iako smo se spremali da ponovimo uspehe iz prethodnih godina, sve nas je iznenadila ekipa iz Bezdana, koja je prosto eksplodirala u konkurenciji najmlađih takmičara i odnela pobedu u generalnom plasmanu. Čestitke pobedniku. 

Osvajanjem drugog mesta u Mini kajak ligi Srbije i Pionirskoj ligi Srbije, naš klub je samo potvrdio kontinuitet  dobrog rada sa najmlađim kategorijama, odakle će jednog dana stasati neki novi Đenadić, Grujić, Pajić, Stanojević, Aleksić, Zorić, Milinković, Mitjev, Pavlović...

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0