Vesti

Punjenje baterija u Segedinu. Pogled ka Evropskom u Beogradu

U klupskoj organizaciji osmoro perspektivnih članova, u društvu trenera Milana Đenadića, proveli su tri dana, od petka do nedelje, u mađarskom Segedinu. U pitanju su takmičari pionirskog do juniorskog uzrasta: pionirke Andrea Vukašinović i Sofija Đenadić, kadeti Katarina Kecman, Aleksandar Petkovski i Steva Radosavljević i juniori Jana Gojković, Mihajlo Malović i Luka Trnavčević.

Ovo je bila svojevrsna predpripremna faza pred Evropsko prvenstvo za juniore i mlađe seniore, barem u slučaju dvojice kanuista koji će učestvovati na takmičenju u Beogradu - Mihajla Malovića i Luke Trnavčevića, dok u celini posmatrano, ovo je bio jedan drugačiji način rada i prilika za razbijanje svakodnevnice u idealnim uslovima Olimpijskog centra u Segedinu, na stazi koja se smatra jednom od najboljih na svetu, ako ne i najboljom.

Pomenuto Evropsko prvenstvo, koje se održava u periodu od 23. do 26. juna, biće glavno kajakaško zbivanje tokom ove nedelje na kojem će pored Mihajla i Luke, učestvovati još jedan naš junior - Luka Manjenčić, kao i mlađi senior Branko Lagundžić.

0 0 0 0 0 0 0 0 0