Vesti

Treninzi ponovo u toku. Zorka u potrazi za novim šampionima!

Dani pauze i odmora koji su usledili nakon Prvenstva Srbije su nedavno okončani. Sve selekcije, a naročito one najmlađe, ponovo se uvode u režim rada. Članovi škole mini kajaka, kao i naši novi početnici, ovih dana pretežno vredno rade na Gradskom bazenu.

Svi treneri angažovani su u sprovođenju trenažnog procesa, a koordinatorska palica je u rukama Sare Jovanović. Svima se posvećuje neophodna pažnja, a klub je u potrazi za novim članovima koji bi hteli da se oprobaju u kajakaškom čamcu, ili sve popularnijem kanuu, o čemu upravo Sara govori:

- Obzirom da se sezona koja je iza nas okončala uspešno, Ekipno prvenstvo za sve kategorije završili smo u samom vrhu kao i Ligu mini kajaka, nastavljamo sa treninzima i obukom novih članova. Obuka početnika u mini kajaku, velikom kajaku i kanuu počela je već oko 15. oktobra kada smo treninge za školu kajaka prebacili na Gradski bazen. Naglasila bih da je prvi mesec besplatan, a pored toga on obuhvata i testiranje motoričkih sposobnosti bitnih za kajak i kanu kao i savladavanje veština u istim. Zainteresovanima bih poručila: “Pridruži se i ti, postani šampion”!

Za sve zainteresovane, ili ukoliko samo želite da saznate više informacija o treninzima i terminima, prilažemo kontakt Sare Jovanović – 063 208 640.

Zahvalnost upućujemo rukovodstvu Gradskog bazena na dugogodišnjoj saradnji i terminima koji se ustupaju našem klubu!

0 0 0 0 0 0 0 Sara Jovanović - koordinator