Vesti

Druženje i upoznavanje kajakaškog sporta sa „Jankovcima“

Naši treneri su tokom jučerašnjeg, ali i današnjeg dana, održali promociju kajaka u sportskoj sali Osnovne škole „Janko Veselinović“, a u cilju predstavljanja kajakaškog sporta i njegovih čari zbog kojih mu mnogi ostaju verni dugo nakon što završe sa aktivnim treninzima. Učenici od trećeg do šestog razreda imali su priliku da se oprobaju na ergometru, radi simulacije vožnje kajaka u „suvim uslovima“. Međutim, i za tako nešto imamo rešenje, za koje je najvažnije da je sigurno i praktično. Nakon prvog testiranja na mašini, zainteresovana deca pridružiće nam se na Gradskom bazenu u ponedeljak gde će imati priliku da naprave prve zaveslaju u mini kajaku. Nakon tih proba doneće odluku da li bi želeli da se priključe treninzima, koji bi se i do daljneg održavali na bazenu, sve dok ne bi bili sigurni da su spremni za rad na reci.

Celokupna testiranja mališana koja klub sprovodi, u bilo kojem periodu, su besplatna, što uključuje i prvih mesec dana od kada deca počnu sa zvaničnim treninzima u klubu. Ukoliko želite da i vaše dete stekne dragoceno i lepo iskustvo vožnje kajaka, možete nas najpre kontaktirati putem društvenih mreža.

Zahvaljujemo se školi i Sportskom savezu Šapca, jer su akcije promocije izvršene u okviru časa projekta "Sport u škole - Rasti zdravo"!

0 0 0 0 0