Vesti

Sutra počinje Svetsko prvenstvo za mlađe seniore i juniore. Lagundžić na stazi u četvrtak

Počev od srede, pa sve do nedelje, sa velikom pažnjom pratićemo dešavanja u okviru Svetskog prvenstva za juniore i mlađe seniore, naročito nastupe našeg Branka Lagundžić. On će nastupati u dve discipline, jednosedu i dvosedu na 500 metara. U dvosedu, koji je ujedno i olimpijska disciplina, veslaće sa Nikolom Kovačevićem iz zrenjaninskog Begeja. Prvi izlazak na stazu imaće upravo u dvosedu u četvrtak od 12 časova i 50 minuta, dok bi polufinale veslali istog dana u poslepodnevnom programu, oko 17 časova.

Reprezentacija Srbije broji ukupno 19 takmičara, a pored Branka, šabački kajak predstavljaće i trener u stručnom štabu reprezentacije, Uroš Pavlović. Inače, takmičenje se održava u malom italijanskom mestu - Auronzu.

- RASPORED NASTUPA

  • 6. jul 12.50, K-2 500 - Branko Lagundžić - Nikola Kovačević
  • 7. jul 15.41, K-1 500 - Branko Lagundžić

JUNIORI/KE (11): Dina Bacelj, Jana Sarić, Katalin Gere, Žofi Horvat, Lazar Dubaić, Luka Jakovljević, Nikolas Andrić, Stefan Kovandžić, Strahinja Dragosavljević, Veljko Vještica i Vuk Kramer.

MLAĐI SENIORI/KE (8): Anastazija Bajuk, Dunja Stanojev, Bojan Zdelar, Branko Lagundžić, Dimitrije Stojšić, Miloš Stojkov, Nikola Kovačević i Vojin Rudović.

0 0 0 0