Vesti

Branko Lagundžić deo treninga bezbedne vožnje za sportiste Srbije

Naš mladi talentovani kajakaš, Branko Lagundžić, juče je učestvovao u treningu bezbedne vožnje za sportiste Srbije, organizovanog u Subotištu od strane Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije Toyota Srbija, što je ujedno zvanično vozilo srpskog Olimpijskog tima. Branko je u ovom treningu učestvovao zajedno sa kolegama sportistima - strelcem Milenkom Sebićem i atletičarem Strahinjom Jovančevićem, kao i članovima OKS-a u okviru Nacionalne vozačke akademije (NAVAK). 

- Bilo je to veoma lepo iskustvo na NAVAK-u. Skoro sam dobio svoju prvu vozačku dozvolu, ali ovo nikada nisam doživeo i samim tim preporučio bih svima jer stvara drugi pogled na saobraćaj, iz ugla učesnika. Misim da ovo svako treba da prođe jer je značajno za svakog učesnika u saobraćaju. Zahvaljujem se Toyota Srbiji, Olimpijskom komitetu Srbije i Nacionalnoj vozačkoj akademiji na pozivu da učečstvujem u ovom događaju.

Sam trening sastoji se od niza teorijskih i praktičnih vežbi, namenjene vozačima koji prelaze umerene kilometraže. Svi učesnici imali su priliku da probaju i nauče različite manevre prilikom vožnje u kritičnim situacijama.

Izvor i slike - Olimpijski komitet Srbije: https://oks.org.rs/toyota-srbija-i-olimpijski-komitet-srbije-organizovali-trening-bezbedne-voznje-za-sportiste-srbije/
0 0 0 0 0