Vesti

Branko Lagundžić: zadovoljan urađenim u Portugalu, uskoro pripreme u Turskoj

Samo ove sezone Branko Lagundžić je valjano “išarao” svoj pasoš, prevashodno usled velikog broja međunarodnih takmičenja na kojima je učestvovao. Ali, zahvaljujući kompaniji Plastex, zajedno sa trenerom Urošem Pavlovićem, dobio je izuzetnu priliku da čak 18 dana provede na pripremama u Portugalu, u mestu Vila Nova de Milfontes. Njegov povratak iskoristili smo radi sumiranja utisaka:

- Veoma sam sam zadovoljan kako sam uradio prirpeme. Radili smo dosta na aerobnoj izdržljivosti i tehnici. Uslovi su bili fantastični, gde sam mogao dva puta dnevno ići na vodu i pored toga imao sam trčanje i teretanu. Vreme je bilo sunčano i nije bilo vetra tako da smo mogli svaki trening da uradimo kako smo planirali. U slobodno vreme smo dosta šetali pored okeana, što je veoma pozitivno uticalo sa psihološke strane na mene. Takođe, želeo bih da se zahvalim firmi Plastex koja veruje u mene i pruža mi maksimalnu podršku.

Što se tiče planova po završetku svih praznika:

- U narednom periodu me očekuju zimske pripreme sa reprezentacijom u Turskoj, gde mi je glavni cilj održati ovakav kontinuitet treninga kako bi spremno dočekao prva takmičenja.

0 0 0