Vesti

Završene klupske pripreme mladih Zorkaša na Divčibarama

Kao i prethodnih nekoliklo godina, i ovoga puta smo u okviru programa rada uključili odlazak na Divčibare radi sprovođenja kvalitetnijih i dinamičnijih zimskih priprema, sa sjajnom prilikom za većim druženjem između članova kluba. Da bismo mogli da garantujemo efikasniji stručni rad, zainteresovani članovi bili su podeljeni u dve odvojene grupe, odnosno one su na put išle u dva različita termina. Dužina trajanja priprema bila je šest dana za obe grupe, od 27. januara do 2. februara i od 2. do 8. februara.

Treninzi su bili različitog karaktera, sve sa ciljem razvijanja njihovih aerobnih sposobnosti. Nadamo se da su se svi članovi vratili kućama sa mnogo lepih uspomena, bilo da se one odnose na treninge - što je manje verovatno, ili naravno druženje i provod u veoma lepim uslovima koje smo imali tokom priprema!

I grupa: Đorđe Ilić, Mihailo Andrić, Miloš Melentić, Lazar Vučković, Matija Vučković, Relja Ikodinović, Andrea Sakić, OlgaPetrović, Vanja Vujić, Luka Kolarić, Mateja Kolarić i Lazar Pavlović.

II grupa: Milica Miljković, Tara Ilić, Tara Ignjatović, Nađa Radaković, Đurđa Popov, Sofija Đenadić, Stefan Čačić, Pavle Čačić, Strahinja Mitrović i Nikola Bauer.

0 0 0 0 0 0