Vesti

Sedmorka iz Zorke na reprezentativnim pripremama mlađih kategorija u Trebinju!

Nedugo nakon što su seniorski reprezentativci počeli svoje pripreme u Turskoj, u ponedeljak 19. februara to će učiniti i mlađe selekcije. Ovaj tim brojaće oko 40 takmičara uzrasta kadeta do mlađih seniora, među kojima je najviše Šapčana, čak njih sedmoro! Iz kategorije mlađih seniora tu su Luka Manjenčić, Nikola Kovačević i kanuista Luka Trnavčević, zatim junior Steva Radosavljević i kadetkinja Andrea Vukašinović.

Četvrti mlađi senior i drugi kadet, odnosno šesti i sedmi Zorkaš na ovim pripremama biće Žarko Jakovljević i Strahinja Pantić, koji će na njima boraviti o trošku kluba. Iako se Žarko tek nedavno reaktivirao sa željom da se vrati sportu koji voli, pokazao je visok nivo odgovornosti i motivacije u radu, što je rezultiralo eksponencijalnim napretkom koji je klub rešio da nagradi na ovaj način. Slično je i u Strahinjinom slučaju, koji je takođe bio blizu ostvarenja zadatih ciljeva na prvobitnim testiranjima.

Okupljanje i polazak u Trebinje zakazano je dakle za 19. februar, dok je 3. mart poslednji dan rada i povratak u Srbiju.

OBAVEŠTENJE

0 0 0 0 0 0 0