Vesti

Priznanje Školi mini kajaka za razvoj sporta u Podrinju

Uvodni meseci u godini jeste vreme kada se održavaju različita svečana dodela priznanja kao vid sumiranja rezultata iz prethodne godine. Na najnovijem, u organizaciji RTV As i sportskog nedeljnika „Sport u Podrinju“, održanom u petak, 4. marta, u svečanoj sali Ekonomske škole, stiglo je još jedno priznanje za naš klub. Tačnije, priznanje je namenjeno za Školu mini kajaka i njen doprinos u razvoju kajaka u Podrinju. Godinama unazad pravimo značajne planske pomake u radu sa najmlađim članovima, što nas je dovelo do toga da budemo jedan od klubova sa najbrojnijim članstvom u mini kajaku. Upravo zato je ovo nagrada koja nam, iako nije najviše i „najzvučnije“ vrednosti, daje mnoštvo razloga za zadovoljstvo i potvrdu da smo na pravom putu.

Ispred kluba svečanosti su prisustvovali trener Luka Arsenović i mlada takmičarka sa sjajnom godinom iza sebe, Andrea Vukašinović. Ona je samo jedna od brojnih članova mini kajak tima koja je dala značajan doprinos u ostvarenim rezultatima u prethodnoj godini, čime su sigurno skrenuli pažnju žirija koji je doneo ovu odluku.

Kad smo već kod rezultata našeg mini kajak tima u 2021. godini, treba napomenuti da su oni aktuelni prvaci Mini kajak lige Srbije, najprestižnijeg takmičenja za ovaj uzrast. Pored toga, bili su drugi na Prvenstvu Srbije, a odneli su ekipne pobede i na takmičenjima poput Majskog kupa i Đurđevdanske regate.

0 0 0 0 0 0 0