Vesti

Inteziviranje druženja najmlađih tokom zime - Prve klupske Zimske igre mladih!

Krajem novembra Kajak klub Zorka počeo je sa organizovanjem Zimskih igara mladih, sportskog takmičenja šarenolikog dijapazona u kojem učestvuju najmlađi članovi kluba, deca rođena 2010. do 2014. godine. Sadržaj Igara čini dosta sportova i aktivnosti koje se mogu upražnjavati u ovom periodu i one će trajati tokom cele zime, odnosno sve do sezone veslanja.

U planu je da se iskoriste svi raspoloživi resursi i lokacije kako bi Igre učinili što zanimljivijim. Takođe, ovo neće uticati na redovne treninge, jer će se aktivnosti u okviru Zimskih igara mladih odvijati isključivo vikendom.

Cilj ovako zamišljenog koncepta takmičenja jeste podizanje motivacije takmičara u periodu najmanje interesantnog kajakaškog doba tokom jedne godine, kontinuitet dolazaka mladih članova i njihovog rada, kao i naravno druženje i dobra zabava! Ipak, kako bi podstakli i dečji sveprisutni takmičarski duh, oni će biti podeljeni u dve ekipe - BELI i PLAVI, što znači i bodovanje takmičenja, ali i nagrade! Projekt će voditi jedan od klupskih trenera, Luka Arsenović.

TIM BELIH: Milica Miljković, Irina Marić, Đurđa Popov, Ela Mićić, Tara Ignjatović, Marta Jovanović, Miloš Melentić, Nikola Bauer, Andrija Milošević, Stefan Milanković, Vukašin Mrdić, Mihailo Andrić, Miloš Stojićević i Lazar Pavlović.

TIM PLAVIH: Lena Stojićević, Maša Mrdić, Nađa Radaković, Tara Ilić, Olga Petrović, Sara Nikolić, Relja Ikodinović, Vuk Grubješić, Đurađ Trojančević, Đorđe Ilić, Uroš Stojićević, Vuk Trnavčević, Vukašin Nikolić i Žarko Đupovac.

Tako da ako vaše dete do sada nije bilo deo našeg kolektiva, ovaj ekstra napor koji ulažemo u animaciju i druženje je dobar pokazatelj i poziv da tako nešto i učinite!

0 0 0 0 Zimska liga mladih 0 0