Vesti

Početak sezone uz Prvenstvo Srbije na 5 kilometara!

Dugačkoj pauzi, kao u retko kojem drugom sportu, došao je kraj. Sam početak aprila donosi nam prvo takmičenje u sezoni 2023., i to u vidu Prvenstva Srbije na 5.000 metara. Prvenstvo je isključivo pojedinačnog karaktera, za uzrast od pionira do seniora, a održava se u organizaciji Kajakaškog saveza Srbije u Bačkoj Palanci.

Klupske boje predstavljaće četrnaest takmičara, od pionirskog do juniorskog uzrasta. Četvoro kajakaša u najmlađem uzrastu su: Andrea Vukašinović, Aljoša Stevanović, Bogdan Ivković i Vuk Grubješić, zatim pet kadeta Ognjen Radaković, Mateja Vukašinović, Sofija Đenadić, Strahinja Pantić, i Aleksandar Petkovski, kao i pet juniora Jana Gojković, kanuista Luka Trnavčević, Steva Radosavljević, Jakov Petrović i Đurađ Vukašinović.

Start prve trke zakazan je za 11 časova, dok se završetak očekuje oko pola šest. U to vreme nadamo se da ćemo imati pregršt razloga da se radujemo dobrim rezultatima naših takmičara, uz obavezan prateći osmeh u skladu sa tim datumom – 1. april, „Dan šale“!

 

KALENDAR 2023.


 

 

0 0 0 0 0 0 0 0