Vesti

Nebojša Grujić laureat za 2021. godinu. Nagrade i za Veljka, Janu i klupske rezultate

Sa najnovije dodele priznanja došle su nove nagrade i potvrde rezultatski uspešne prošle godine. U sali Sokolskog doma juče je Sportski savez Šabac priredio svečanost, 42. po redu, povodom dodele sportskih nagrada najuspešnijima u 2021. godini. Četiri nagrade bile su namenje našem klubu, od kojih su tri završile u rukama pojedinaca, dok je četvrta plod ekipnih rezultata, odnosno u pitanju je specijalno priznanje za ostvarene rezultate kluba u prošloj godini.

Iz kategorije najznačajnih, jedno od najvrednijih pojedinačnih priznanja, tj. laureatsko, pripalo je Nebojši Grujiću. On je, drugu godinu zaredom, proglašen za najuspešnijeg sportistu za prethodnu godinu. Posebna priznanja na račun sportskih rezultata dobili su sadašnji mlađi senior, a tadašnji junior, Veljko Dovragović i Jana Gojković, koja je takođe u ovoj godini promenila kategoriju, ali je prešla iz kadetske u juniorsku.

- Šabac je sportski grad, konkurencija je uvek brojna i jaka, a kada u takvim uslovima baš vi budete izabrani za najboljeg, to je veliki podstrek. Brojna takmičenja su pred nama ove godine i nadam se da ću ostvariti visoke ciljeve i tako opravdati i ovu titulu – rekao je Nebojša Grujić po proglašenju za jednog od laureata.

Nažalost, ove godine je dodeljen veliki broj posthumnih priznanja, među kojima je nama najbliža ona dodeljena hroničaru i sportskom radniku Aleksandru Đenadiću, za njegov nesumnjiv doprinos u razvoju fudbala i naravno kajaka.

 

RTV As - Informativna emisija "Na licu" mesta od 29.3.2022. - prilog sa svečane dodele priznanja

 

BONUS video - Milan Đenadić i Strahinja Ninković u emisiji "AS sport", RTV AS od 28. marta

Foto: Sportski savez Šabac
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 12