Vesti

Zorkaši na prijemu kod gradonačelnika Šapca

Povodom uspešnih i borbenih nastupa naših mladih kajakaša na Evropskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore u Beogradu (23-26. jun), gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić danas je u Gradskoj kući organizovao prijem za takmičare i trenere Zorke koji su bili akteri ovog prvenstva. Ispred kluba prisustvovali su osvajač srebrne medalje u mlađe seniorskom četvercu Branko Lagundžić i osmoplasirani iz finala juniorskog jednoseda na 1.000 metara Luka Manjenčić, kao i treneri Milan Đenadić i Uroš Pavlović.

Zahvaljujemo se na gostoprimstvu i gestu gradonačelnika, koji se ovom prilikom veoma pohvalno izrazio na račun klupskih rezultata koje postižu naši članovi, uz zahvalnost zbog načina na koji reprezentujemo zemlju i naravno grad. Prijemu je takođe prisustvovao i njegov pomoćnik za sport, Mile Isaković.

Treba istaći da su pored Branka i Luke na Prvenstvu učestvovala još dvojica naših juniora, Mihajo Malović i Luka Trnavčević, kao deo malobrojnog kanu tima i koji su takmičenje završilil u polufinalu C-1 200, odnosno u kvalifikacijama discipline C-1 1.000 metara. Inače, iako je Evropsko prvensvo okončano pre par dana i utisci se nisu u potpunosti slegli, svi momci su se vredno okrenuli narednoj seriji trenažnih obaveza i misli polako usmeravaju ka sledećim takmičarskim izazovima.

0 0 0 0 0 0 0