Vesti

Šabački reprezentativci – „Zadovoljni urađenim i željni takmičenja“

Sa trećim povratkom iz Turske, 17. marta, kajakaški srpski tim je završio sa pripremama u inostranstvu. Do prvih takmičenja, treninzi se nastavljaju u domaćim uslovima, i to prevashodno kroz dalja grupna okupljanja. Kroz celokupni proces reprezentativnih priprema prošli su i šabački momci, Mihailo Subotić i Branko Lagundžić, koje smo zamolili za kratak rezime učinka sa trećih priprema:

Branko: Što se tiče trećih priprema u Turskoj, veoma sam zadovoljan urađenim. Uspeli smo da postignemo zadate ciljeve, vreme nas je poslužilo i na kontrolnim treninzima sam pokazao odlične rezultate.

Mihailo: Pripreme su protekle odlično. Mogu da kažem da sam zadovoljan odrađenim poslom. Odradili smo sve što je bilo planirano.

Sve aktuelnija tema, i ono zbog čega se sprovode ovako naporni treninzi, jesu takmičenja. Zato je bilo neminovno i da se postavi pitanje da li su ih se uželeli:

Mihailo: Naravno da sam se uželeo takmičenja. Ostalo je nešto više od dve nedelje do prvih trka na Kupu Srbije, ujedno i izbornog takmičenju za ulazak u reprezentaciju.

Branko: Ukupno smo imali osam nedelja priprema u Turskoj. Napravili smo dobro bazu, usavršavali tehniku i na najbolji mogući način iskoristili pripreme kako bi mogli spremno da dočekamo prva takmičenja. Takmičarska sezona uskoro počinje, definitivno sam se uželeo takmičenja i spremno dočekujem prve takmičarske izazove u sezoni.

0 0 0 0 0